Måndag!

Idag var det skola som vanligt. Rebecca, Emma och Lina räddar alltid min skoldag! Efter skolan var det hem till Cassandra och vara där en stund sen cyklade jag till hallen för att pappa va där. Sen va det hem och äta och göra läxor. Nu sitter jag här och kollar på tv sen blir det antagligen sängen. I morogn är det den 1 december och det gillar vi!

byebye //hannahandersson

Söndag!

Idag var det upp tidigt för att vi skulle till Vellinge! Först var det Vellingeblomman och sen till pappas kusin. Hos pappas kusin åt vi mat och hade trevligt. Vid tre körde pappa, Linn och jag till Lund för att Linn skulle spela match! I halvlek på hennes match stod det 14-11 till Skurup men det slutade med 26-22 till dom andra. Sen va det bara att köra hem och när vi kom hem var det tv som gällde. Nu sitter jag här och ska snart gå och lägga mig. Skola i morgon... pallar värkligen inte det...

byebye // hannahandersson

Lördag!

Vaknade vid 10 och gick upp och åt frukost. Körde med mamma och handlade lite. Kom hem och började baka lussekatter. Medan dom jäste cyklade jag och lämna några jultidningar och cyklade till mormor. När jag kom hem var det bara att baka ut lussekatterna och nu står dom och jäser igen. Ikväll blir det någon god mat hoppas jag och sen blir det "Tomten är far till alla barnen".

byebye // hannahandersson


Fredag!

Idag var det skola som vanligt fast man slutade redan kl. 12.00. Sen var det hem och kolla på tv och sen byta om för träning. Efter träningen var det hem snabbt och ducha och byta. Nu sitter jag här hos Josefin och har kollat på idol.

byebye // hannahandersson

Torsdag!

Idag var det skola som vanligt. Efter skolan var det hem och äta kolla på One Tree Hill med syrran. Ner till hallen  och kolla på pappas träning. Nu sitter jag här och ska snart äta. Sen blir det antagligen tv.

Puss och kram // hannahandersson

Onsdag!

Idag var det skola som vanligt. Men rasten var bäst! Nu sitter jag här och ska snart äta. Ikväll blir det först action sen träning och sist duchen!

byebye // hannahandersson.

Tisdag!



Hejsan!

Nu sitter jag här med Rebecca, & vi har precis pluggat! -.-
vissa är duktiga..
Rebecca har vatt här sen vi sluta skolan.
vi har gjort fruktsallad haha, & skrattat som tusan!
Hon ska snart hem & då ska jag äta lite & sen kommer jag nog hamna här igen.

byebye// hannahanderssson.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0